Baccarat Online Spelen

Baccarat online is een zeer populair kaartspel waarbij de speler het dient op te nemen tegen de bank. De spelers dienen te kiezen tussen drie opties: wint de speler het spel, wint de bank of wordt het een gelijkspel. Dat laatste komt echter maar mondjesmaat voor. Baccarat is een echt gokspel, omdat uzelf niet hoeft te spelen. De spelcomputer zorgt ervoor dat het spel bezig blijft en u moet aangeven hoe en wat u wilt inzetten.Hoe speelt u het spel?

Allereerst zorgt de dealer ervoor dat de kaarten speelkaarten uitgedeeld worden. De bankier krijgt hierbij twee kaarten net als een speler. Vervolgens moet u als speler dus de keuze maken wat het volgens u gaat worden. Hierbij kunt u geld inzetten door aan te geven wie de hoogste kaartwaarde gaat hebben. U moet dus bedenken wie de winnaar van het spel gaat worden. Wanneer de kaarten zijn uitgedeeld begint het spel en kunt u uw keuze niet meer veranderen. Het spel is dan immers gestart.

U geeft bij baccarat het spel dus aan de computer en u kunt tijdens een ronde niets wijzigen. Het zorgt ervoor dat baccarat af en toe een passief spel is, waardoor u niet altijd actief meedoet. Wanneer u dit niets vindt, dan is misschien een ander spel geschikter.

Wat zijn de spelregels?

Bij het spel baccarat krijgen speler en bankier een kaart. Eerst wordt er een kaart uitgedeeld aan de speler en daarna aan de bank. Daarna krijgen beiden nog een kaart. Vervolgens wordt duidelijk welke kaartwaarden zowel bank als speler hebben gekregen. Hierbij geldt dat wanneer de speler een kaartwaarde tussen de nul en de vijf heeft gekregen en de bank een waarde tussen de nul en de zeven heeft, dan krijgt de speler nog een kaart. Als de speler een kaart heeft van meer dan 5, dan gaat deze regel niet op en krijgt de speler dus ook geen extra kaart.

De regels zijn anders voor de bank. De bank krijgt een extra kaart als de beginwaarde van beide kaarten tussen de nul en de drie ligt. De algemene regels gelden wanneer de bankier een kaart heeft tussen de drie en de zeven. Dan kunt u ook bekijken of de bankier wel of geen extra kaart dient te krijgen.

Hoe worden de punten geteld?

Omdat baccarat een kaartspel is, is het belangrijk dat u de waarde van de verschillende kaarten herkent. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ten eerste is er de aas. Een aas is een enkel punt waard. Ten tweede zijn er de gewone kaarten. De waarde daarvan staat op de kaart vermeld. Deze waarde kunt u dus direct zien. Verder zijn er ook nog figuren als boer en vrouw in het spel. Deze zijn tien punten waard.

De hoogste waarde die met de normale kaarten te behalen is, is dus negen. Wanneer u dus stuit op een waarde die boven de tien ligt, dan zal de puntentelling opnieuw beginnen. Wanneer u bijvoorbeeld een waarde zou hebben van 13, dan heeft u dus in werkelijkheid een waarde bereikt van drie. Enzovoorts.

Hoe wordt u uitbetaald?

Wanneer u baccarat online speelt, wordt u automatisch uitbetaald. Als u na een ronde winst heeft behaald zorgt het spel dat deze winst wordt overgeschreven naar uw account waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u uw terechte winst niet krijgt. Verder is de verhouding van het uitbetalen als volgt. Wanneer u twintig inzet, krijgt u er veertig voor terug. Dit komt dus neer op een verhouding van 1:2.

U kunt ook inzetten op een gelijkspel. Omdat een gelijkspel zeer weinig voorkomt is de uitbetaling hiervoor ook erg fors, namelijk volgens de verhouding 1:9. Wanneer u hierbij dus tien inzet, krijgt u er maar liefst negentig voor terug!

Daarnaast is er nog een extra regel die u goed moet weten. Stel dat er niemand heeft ingezet op gelijkspel, maar het spel eindigt wel in een gelijkspel dan behoudt ieder zijn/haar geld. Durft u het spel met deze geruststelling aan?